ELEVPORTEFØLJE

Resultatet („Intellectual Output 4”) sigter mod at udvikle elevporteføljen til at overvåge og følge elevernes fremskridt og præstationer over tid. En elevportefølje er mest effektiv, når den bruges til at evaluere elevernes læringsfremskridt og præstationer. En portfolio kan hjælpe lærere med at overvåge og evaluere læringsfremskridt over tid og hjælper lærere med at afgøre, om eleverne kan anvende det, de har lært, på nye problemer og forskellige fagområder. En portfolio kan tilskynde eleverne til at tage mere ejerskab og ansvar for læringsprocessen. Portfolioen kan også være en fysisk samling af studerendes arbejde og vil omfatte materialer såsom skriftlige opgaver, skriftlige arbejder, laboratoriearbejde, tests, detaljerede svar på spørgsmål osv. Også materialer relateret til akademiske præstationer: priser, hædersbevisninger, medaljer, certifikater , vurderinger og anbefalinger fra lærere.

Målgrupper:
Forældre fra dårligt stillede grupper (forældre med dårligt stillede socioøkonomiske baggrunde (indlæringsvanskeligheder, sundhedsproblemer, sociale og økonomiske udfordringer, dårlig baggrund, forældre med indvandrerbaggrund (indvandrere, flygtninge), romaer, landbefolkning);
Lærere, fagfolk, der arbejder med børn fra dårligt stillede grupper;
Skoleprofessionelle, der arbejder med børn fra dårligt stillede grupper.
Børn fra udsatte grupper

Denne målgruppe vil være med til at skabe elevernes portefolio. De skal være i stand til at forstå, hvilken slags arbejde forældre kan udføre derhjemme, hvilke metoder de skal bruge, hvordan de skal opføre sig med børn for at øge børns pædagogiske færdigheder derhjemme.

De innovative aspekter af dette intellektuelle output:
Elevporteføljer kan forbedre kommunikationen mellem lærere og forældre. En portfolio kan også hjælpe forældre med at blive mere informeret om deres børns uddannelse og læringsfremskridt, hvad der undervises i på et bestemt kursus, og hvad eleverne laver og lærer i klasseværelset. Når forældre er mere informeret om og engageret i deres barns uddannelse, kan de spille en mere aktiv rolle i at støtte deres børn derhjemme, hvilket kan have en gavnlig effekt på akademiske præstationer og langsigtede elevers resultater.

Du kan downloade IO-4

See-Mee IO-4

Menu

REGIONALNE CENTRUM WOLONTARIATU

Lavet af

Close Menu